Sajtó

Szlovén Nagykövetség, Budapest, B2B Est

2021. október 21.

Az Unicranes & Logistics Kft. üzleti kapcsolatokat épít és ápol a környező országokkal is. Erre jó példa a 2021. október 20-án, a Szlovén Nagykövetségen, Budapesten megrendezett B2B fogadás és ismerkedési est. A rendezvényen a CEE automotív fórumon résztvevő cégekkel, Dr. Cencen Marjan Nagykövet Úrral és a követség munkatársaival közvetlen megbeszéléseket folytattunk az együttműködési lehetőségekről. Legközelebb  Budapesten novemberben megtartandó Automotív kiállításon tudjuk tovább gondolni a további teendőket, a MAJOSZ támogatásával.

A fényképen látható személyek balról jobbra haladva:

Dr. Hajnalka Zsolt, MAJOSZ, Zalazone,
Zoran Stamatovski, SPIRIT Slovenia,
Dr. Cencen Marjan, Szlovén Nagykövet,
Ujhelyi Csaba, Unicranes & Logistics, ügyvezető igazgató

A Darus, aki idén megépítette a magyar Góliátot

2020. december 16.

Szokatlan, ha valaki közel 60 évesen kezdi el vállalkozó karrierjét, Ujhelyi Csaba azonban pontosan ezt tette. Ennél már csak az lett volna különösebb, ha addigi szakmai pályafutásával is szakított volna, de nem ez a helyzet, sőt. Amikor megkérdeztem tőle, hogy már az óvodában is a daru volt-e a jele, a kérdésen meg sem lepődve azt válaszolta, hogy az ugyan nem, viszont az anyai nagybátyja ezen a területen dolgozott…

Az évezred első magyar gyártású Góliát daruja

2020. augusztus 25.

Az egyik legnagyobb magyar építőipari társaság speciális igénye szerint fejlesztette ki és valósította meg a magyar tulajdonú Unicranes & Logistics Kft. azt az óriás bakdarut, ami hazánkban – mind méreteit, mind teljesítményét tekintve – elsőnek számít az utóbbi évezredben.

Akkora gépet építettek Magyarországon, amilyet még nem láttunk

2020. július 22.

Akkora gépet építettek Magyarországon, amilyet még nem láttunk

2020. július 22.

Az egyik legnagyobb magyar építőipari társaság speciális igénye szerint fejlesztette ki és valósította meg a magyar tulajdonú Unicranes & Logistics Kft. azt az óriás bakdarut, ami hazánkban – mind a méreteit, mind a teljesítményét tekintve – az elsőnek számít az utóbbi évezredben.